Fotowedstrijd Mi Pequeño Paraíso in Almuñécar en La Herradura

LA HERRADURA – De gemeente Almuñécar heeft de zesde editie van de Premio de Fotografía Mi Pequeño Paraíso uitgeschreven. Het thema van de wedstrijd is ‘de toeristische rijkdom van Almuñécar en La Herradura’, de ingezonden foto’s mogen zowel in kleur als in zwart/wit zijn.

De fotowedstrijd heeft tevens als doel de toeristische rijkdom van de gemeente Almuñécar (waartoe La Herradura behoort, red.) te promoten. Inzendingen kunnen tot en met vrijdag 7 augustus worden ingeleverd bij het Centro Cívido de La Herradura aan de Calle Prieto Moreno in La Herredura. Voor de winnaar ligt een geldbedrag van 700 euro als hoofdprijs klaar, de nummers twee en drie ontvangen respectievelijk 200 en 100 euro als prijzengeld.

Meer informatie omtrent de eisen voor de inzendingen is verkrijgbaar op het telefoonnummer 0034 958 640 425 en via het emailadres ttealcaldíalaherradura@almunecar.es .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s