Málaga CF speelt zich veilig

MALAGA – Met een zwaarbevochten 2-0 overwinning op tegenstander Alcorcón heeft voetbalclub Málaga CF zich vrijdagavond verzekerd van een volgend seizoen in de Spaanse Segunda División. Met nog één speelronde te gaan is de Andalusische formatie niet meer in te halen door de andere degradatiekandidaten.

Makkelijk kwam de winst op middenmoter Alcorcón zeker niet tot stand in het La Rosaleda-stadion van Málaga. De Venezolaan Juan Pablo Añor (voetbalnaam ‘Juanpi’) zette de thuisclub weliswaar na 22 minuten op voorsprong maar Alcorcón had gedurende het duel het initiatief. Tot scoren kwamen de bezoekers, ondanks dit veldoverwicht, echter niet.

José Antonio Morente (‘Tete’) gooide tien minuten voor tijd de wedstrijd definitief op slot door te tekenen voor de tweede treffer van Málaga (2-0). Maandag 20 juli staat de laatste competitieronde op het programma, waarin Málaga CF aantreedt voor een uitduel tegen UD Almería (aanvang 21.00 uur).

Foto (c) website Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s