Hoge internationale waardering voor Playa Burriana

NERJA – Het zandstrand van Playa Burriana in Nerja is door de organisatie EBD (Europe Best Destinations) uitgeroepen tot het op één na beste strand van Europa. De, in het Belgische Brussel gevestigde, organisatie is opgericht door de Europese Commissie met als doel toerisme en cultuur in Europa te promoten.

Playa Burriana werd in deze verkiezing nipt geklopt door het Kroatische Pasjaca. Strandwethouder Francis Arce toonde zich verheugd met de uitverkiezing: “We zijn blij met deze internationale erkenning en waardering, zeker gezien de concurrentie van zo veel prachtige stranden elders in Europa.”

De keuzecommissie waardeerde Burriana voor onder meer de kwaliteit van het zandstrand, de veiligheidsmaatregelen, toegankelijkheid en de variëteit alsmede de kwaliteit van de aanwezige horeca langs de boulevard en op het strand.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s