Nerja krijgt zes oplaadpunten voor elektrische auto’s

NERJA – Op zes punten in de gemeente Nerja komen binnenkort oplaadstations voor elektrische auto’s. Volgens wethouder Gema García trekt Nerja ruim 83.000 euro uit voor van de realisatie van zes oplaadpunten op diverse plaatsen binnen de stad.

Veertig procent van dit bedrag komt uit een subsidie van de Junta de Andalucía, bestemd voor energieverbeteringen in het vervoer. De oplaadpunten verschijnen onder meer in de parkeergarage van het Balcón de Europa (in het centrum van de stad) én de parkeergarage bij Playa Burriana.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s