Granada CF knokt zich langs Real Mallorca

PALMA DE MALLORCA – In een hard duel, dat werd ontsierd door een vracht aan gele en kaarten, knokte de Andalusische voetbalclub Granada CF zich donderdagavond met een 1-2 winst langs Real Mallorca in de Spaanse Primera División.

De thuisclub had de gehele wedstrijd een licht veldoverwicht maar  moest het laatste tien minuten doen met een man minder. In de slotminuut werd ook nog een tweede speler van de thuisclub weggestuurd na zijn tweede gele kaart.

Real Mallorca kwam na twintig minuten op voorsprong door een treffer van de Colombiaan Juan Camilo Hernández Suárez. In de slotminuut van de eerste helft kwam Granada langszij via een doelpunt van Victór Díaz. De winnende treffer kwam van Carlos Fernández Luna, die Granada in de 69ste minuut op 1-2 zette. Real Mallorca incasseerde zes gele en twee rode kaarten, voor Granada stokte de teller op vijf keer geel.

Foto (c) website Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s