Slotfases Spaanse en Engelse voetbalcompetities te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. De komende dagen is daar veel Spaans- en Engels voetbal uit de diverse competities te zien.

Zo is bij El Fuego donderdagavond 16 juli (aanvang 21.00 uur) de wedstrijd in de Spaanse Primera División tussen Real Mallorca en het Andalusische Granada CF te zien. Tegelijkertijd worden onder meer de duels FC Barcelona-Osasuna en Real Madrid-Villareal afgewerkt. In de Britse Premier League worden donderdagavond de wedstrijden Everton-Aston Villa, Leister City-Sheffield United (beiden vanaf 19.00 uur) en Crystal Palace-Manchester United (21.15 uur) gespeeld.

Op vrijdagavond 17 juli is bij El Fuego onder meer de voetbalwedstrijd voor de Spaanse Segunda División tussen het regionale Málaga CF en Alcorcón te zien (aftrap 21.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s