Ierse pub O’Leary’s schrapt geplande optredens

TORROX – De voor deze week geplande muzikale optredens bij de Ierse pub O’Leary’s in Torrox gaan niet door. Het was de eigenaren niet duidelijk wat er wel en wat er niet is toegestaan onder de nieuwe Covid-19 regelgeving, die woensdag is ingegaan. Woensdagavond kreeg de bar de bevestiging van de lokale Guardia Civil dat iedere muzikant die optreedt zónder mondmasker het risico van een bekeuring loopt en dat daarnaast ook het etablissement waar dit gebeurt op de bon gaat.

O’Leary’s wil geen risico’s lopen en heeft de geplande optredens van het programa gehaald. Daaronder zijn een optreden van de zangeres Cassie Spaulding (donderdagavond 16 juli), de Spaanse zanger Jesus Utrera (stond gepland op zaterdagavond 18 juli) en de soulband Bitter Juice (was voorzien op zondagavond 19 juli).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s