Koploper Real Madrid nipt langs Granada CF

GRANADA – Real Madrid , koploper in de Spaanse Primera División, kwam maandagavond 13 juli even voor middernacht met de schrik vrij in en tegen Granada. Na een boeiend voetbalduel stond er uiteindelijk 1-2 als uitslag op het scorebord.

Aanvankelijk leek de lijstaanvoerder een relatief makkelijke avond te hebben in Andalusië. Na amper een kwartier spelen stonden de bezoekers al op een comfortabele 0-2 voorsprong. De Fransman Ferland Mendy (tiende minuut) en zijn landgenoot Karim Benzema (zestiende minuut) tekenden voor twee snelle treffers.

Granada vocht zich echter, vijf minuten na de pauze, terug in de wedstrijd via een doelpunt van de Venezolaan Darwin Machís: 2-1. Real hield het hoofd echter koel en trok uiteindelijk de volle buit over de streep.

Foto (c) website Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s