Belgische zanger en pianist Ilja De Neve bij Potters Bar

NERJA – De Belgische zanger en pianist Ilja De Neve treedt woensdagavond 15 juli op bij Potters Bar, aan de Calle Maria de Waard 1 in Nerja. Het optreden begint rond 20.00 uur en duurt ongeveer twee uur.

De toegangsprijs bedraagt vijf euro per persoon. Ilja De Neve is een Belgische pianist/zanger en brengt hoofdzakelijk bluesmuziek ten gehore. Het optreden op woensdagavond is toegevoegd nadat De Neve’s optreden afgelopen zondag was uitverkocht. Reserveren wordt aanbevolen gezien de verminderde capaciteit (in verband met de veiligheidsmaatregelen rond het Corona-virus). Dit kan via de Facebooksite facebook.com/pottersbarandterrace of telefonisch via het nummer +34 685 435 767.

De Neve wordt bij dit optreden ondersteund door de basgitarist Johnny Serrano en de drummer Rafa Huertas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s