Mond- en neusmaskers vanaf dinsdag verplicht in Andalusië

NERJA – Het dragen van mond- en neusmaskers is met ingang van woensdag 15 juli verplicht in alle openbare ruimten in Andalusië. Dit maakte de voorzitter van de Junta de Andalucía, Juanma Moreno, vandaag bekend. De draagplicht gaat in om 24.00 uur (middernacht) op dinsdag 14 juli.

Met deze maatregel hoopt de Junta de Andalucía opnieuw een stap te zetten in de bestrijding en verspreiding van het Corona-virus. De draagplicht van dergelijke maskers in openbare ruimtes geldt vanaf dinsdag dus ook als er anderhalve meter of meer afstand gehouden kan worden.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s