Duur verlies voor Málaga CF

GIJON – Voor voetbalclub Málaga breekt de komende dagen een benauwde fase aan, nadat de Andalusische club op maandagavond 13 juli een dure 2-1 nederlaag leed bij Sporting Gijón. Mede door dit verlies is Málaga nog maar twee punten verwijderd van de degradatiestreep in de Segunda División.

Het onmachtig ogende Málaga liep bij Sporting al na drie minuten in de val. Unai Medina Pérez tekende voor een vroege openingstreffer van de thuisclub. Na een half uur spelen verdubbelde Álvaro García Vázquez de marge (2-0) en liep Málaga wanhopig achter de feiten aan. Pas in de slotminuut scoorde de Albaniër Keidi Bare de aansluittreffer voor zijn club maar verder dan 2-1 kwam Málaga niet meer.

Voor Málaga resteren nu nog een thuisduel op vrijdag 17 juli (aanvang 21.00 uur) tegen Alcorcón en een uitwedstrijd bij UD Almería op maandag 20 juli (aanvang 21.00 uur) om het vege lijf te redden.

Foto (c) website Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s