Temperaturen ook komende week rond dertig graden Celsius

NERJA – Het blijft ook de komende week aangenaam zomerweer in en rond Nerja. De gemiddelde dagtemperatuur schommelt daarbij de komende dagen rond de 30 graden Celsius met een grotendeels onbewolkte lucht en weinig wind.

Dit voorspelt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voor Nerja en omstreken in haar jongste weersverwachtingen.  Voor zaterdag 11 juli voorziet Aemet een gemiddelde dagtemperatuur van 28 graden Celsius, op zondag 12 juli ligt deze met 31 net boven de grens van de 30 graden Celsius. Ook voor de rest van de week worden dergelijke temperaturen verwacht door de meteorologen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s