Voetbalduels uit Spaanse en Engelse competities in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. De komende dagen is daar veel Spaans- en Engels voetbal uit de slotfase van de diverse competities te zien.

Zo is bij El Fuego op zaterdag 11 juli voetbal uit de 35e speelronde van de Premier League te zien. Onder meer het duel tussen de aanstaande Engelse kampioen Liverpool en tegenstander Burnley (16.00 uur), Sheffield United-Chelsea (18.30 uur) en Brighton & Hove Albion tegen Manchester City (21.00 uur) staan op de rol.

Uit de Spaanse Primera División is onder meer het duel tussen Real Valladolid en FC Barcelona vanaf 19.30 uur te zien, gevolgd door Atlético Madrid tegen Real Betis Sevilla. Ook op zondag 12 juli zijn er bij El Fuego wedstrijden uit de Engelse en Spaanse competities te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s