Málaga CF knokt zich langs Deportivo

MALAGA – In de Spaanse Segunda División knokte voetbalclub Málaga CF zichzelf woensdagavond in een echt degradatieduel op pure wilskracht naar een zwaarbevochten overwinning op Deportivo La Coruña. In het stadion La Rosaleda van Málaga trok de Andalusische formatie uiteindelijk met 1-0 aan het langste eind, ondanks een duidelijk veldoverwicht voor de bezoekers.

De winnende treffer werd halverwege de tweede helft geproduceerd door de Algerijnse middenvelder Mohamed Benkhemassa. Met de zwaarbevochten zege nam Málaga, met nog drie competitieduels te gaan, wat verder afstand (vijf punten) van de degradatiestreep.

Maandag 13 juli speelt Málaga een uitwedstrijd tegen Sporting Gijón, op donderdag 16 juli staat de thuiswedstrijd tegen Alcorcón op de rol. De competitie wordt zondag 19 juli afgesloten met een uitwedstrijd tegen UD Almería.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s