Padeltoernooi in Frigiliana

FRIGILIANA – Van maandag 27 juli tot en met zaterdag 1 augustus wordt in Frigiliana de veertiende editie van het jaarlijkse Torneo de pádel Villa de Frigiliana afgewerkt. De wedstrijden in de categorieën 3 en 4 worden gespeeld op het sportcomplex La Horca.

De inschrijfkosten bedragen twintig euro per persoon, inschrijven kan via whatsapp op het nummer +34 655 067 309. Padel kent in Andalusië een enorme populariteit en is het best te omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash, waarbij de wedstrijden in dubbels worden gespeeld. Het Torneo de pádel Villa de Frigiliana is georganiseerd door de gemeente Frigiliana.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s