Cuadro Flamenco de Manuel de la Curra in Málaga

MALAGA – Het Cuadro Flamenco de Manuel de la Curra treedt maandag 29 juni op in Málaga tijdens de XVII editie van de Aula Municipal de Flamenco. Het flamencospektakel, dat in de afgelopen periode tot drie keer werd afgelast vanwege de Corona-crisis, wordt maandag gehouden in het Centro Cultural María Victoria Atencia de Diputación aan de Calle Ollerías in Málaga.

Het culturele evenement is een initiatief van de Área de Fiestas van de gemeente Málaga en is gratis toegankelijk, de capaciteit is vanwege de huidige veiligheidsmaatregelen beperkt (65 %). Het optreden begint om 19.30 uur. Meer informatie is te vinden van de link https://bit.ly/3dw07x1 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s