Spaans en Engels competitievoetbal te zien bij Bar El Fuego in Nerja

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. De komende dagen is daar veel Spaans- en Engels voetbal uit de diverse competities te zien.

Zo is bij El Fuego op zondagavond 28 juni  (aanvang 19.30 uur) de wedstrijd in de Spaanse Primera División tussen het Andalusische Granada CF en de Baskische tegenstander Eibar te zien. Granada heeft nog een minieme kans op plaatsing voor Europees voetbal, Eibar vecht nog tegen degradatie.

Op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip speelt Málaga CF een belangrijk duel in de Spaanse Segunda División tegen Girona. In het eigen stadion La Rosaleda heeft Málaga een overwinning op subtopper Girona (vijfde op de ranglijst) nodig om zichzelf uit de gevarenzone inzake degradatie te spelen.

Uit de Engelse Premier League is zaterdag 27 juni vanaf 13.30 uur de wedstrijd tussen Aston Villa en Wolverhampton Wanderers te zien. Op zondag 28 juni staat in de Premier League het duel tussen Watford en Southampton (aftrap 17.30 uur) op de rol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s