Nerja reserveert half miljoen euro om financiële bijstand te verlenen

NERJA – Om gezinnen in Nerja, die door de Corona-crisis in financiële problemen zijn geraakt, te ondersteunen heeft de gemeente Nerja donderdag 25 juni een half miljoen euro uitgetrokken en gereserveerd.

Daarmee wil de gemeenteraad onder meer voorkomen dat deze gezinnen het risico lopen op sociale uitsluiting als gevolg van de Corona-crisis. Het nieuwe plan maakt deel uit van een serie aan veertig noodmaatregelen, die de gemeente Nerja heeft ingesteld om de bevolking door de crisisperiode te helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s