Veel zon en hoge temperaturen rond Nerja

NERJA – De kustplaats Nerja en omgeving kunnen de komende week rekenen op veel zon en gemiddelde dagtemperaturen rond de 30 graden Celsius. Dit verwacht de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersvoorspellingen.

De komende dagen worden maxima verwacht van circa 27 graden Celsius, in de komende week lopen die iets verder omhoog. De wind laat het vooralsnog in kracht afweten, op zaterdag en in het begin van de volgende week kan er af en toe sprake zijn van wat sluierbewolking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s