Nerja krijgt weer een warenmarkt

NERJA – De warenmarkt keert met ingang van dinsdag 30 juni terug in Nerja. De normaal gesproken drukbezochte en wekelijkse markt in Nerja-West, bij de Avenida Constitución, werd sinds het begin van de Corona-periode niet gehouden.

De gemeente had al eerder het sein op groen gezet voor de markthandelaren, maar deze lieten toen via hun vereniging van markthandelaren weten er nog geen brood in te zien om hun waren uit te stallen en de kramen te bemannen gezien de virusdreigingen.

Inmiddels zijn er verregaande veiligheidsmaatregelen genomen en willen ook de handelaren de wekelijkse warenmarkt in de oude glorie herstellen. Een kleine maand geleden al herstartte de wekelijkse rommelmarkt (elke zondag op hetzelfde terrein) in Nerja.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s