Málaga CF haalt punt weg bij Lugo

LUGO – Voetbalclub Málaga CF heeft dinsdagavond 23 juni in de Spaanse Segunda División een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen mede-degradatiekandidaat Lugo. Na negentig minuten voetbal stond in Lugo dezelfde stand op het bord als bij het beginsignaal: 0-0.

Beide ploegen hielden elkaar in deze 35ste speelronde op alle fronten in evenwicht zonder daarbij tot scoren te komen. Met nog drie wedstrijden te gaan staat Málaga CF nu met 41 punten op de vijftiende plaats en vier plaatsen boven de degradatiestreep, Lugo is twintigste met drie punten minder.

De volgende (thuis)wedstrijd voor Málaga is op zondag 28 juni tegen het op de zesde plaats staande Girona (aanvang 19.30 uur), daarna volgt een uitwedstrijd tegen de nummer zeven Rayo Vallecano op donderdag 2 juli. De competitie wordt zondag 5 juli afgesloten in het eigenstadion La Rosaleda. Tegenstander is dan de huidige nummer achttien Albacete.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s