Spaans en Engels voetbal in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – In zowel de Spaanse als de Engelse voetbalcompetitie wordt momenteel een inhaalslag gemaakt om de competities dit jaar tóch te beëindigen. Het gros van de wedstrijden is in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana aan de Calle Filipinas).

Dinsdagavond 23 juni speelt Málaga CF vanaf 19.30 uur een degradatieduel in en tegen Lugo voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Málaga dat een aantal jaren geleden – onder de impuls van oliedollars uit Qatar van de toenmalige eigenaar sjeik Abdullah Al-Thani – nog doordrong tot de kwartfinales van de Champions League, verkeert momenteel in zowel financieel als sportief zwaar weer. Verlies bij Lugo zou de club een verdere duw richting degradatie naar het derde Spaanse niveau betekenen.

Uitgezonden wordt tevens de wedstrijd in de Primera División tussen titelkandidaat FC Barcelona en middenmoter Athletic de Bilbao (aanvang 22.00 uur). Eerder op de avond staan de duels tussen Levante en Atlético Madrid (19.30 uur) en Real Valladolid-Getafe (eveneens vanaf 19.30 uur) op de rol.

In de Engelse Premier League nemen dinsdagavond 23 juni Leicester City en Brighton & Hove Albion het vanaf 19.00 uur tegen elkaar op, om 21.15 uur is de aftrap van het duel tussen Tottenham Hotspur en West Ham United.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s