Stranden van Nerja afgesloten tijdens San Juan-nacht

NERJA – De diverse stranden van Nerja worden tijdens de traditionele San Juan-nacht dit jaar afgesloten. Deze maatregel is door de gemeente Nerja genomen om te voorkomen dat er tóch, ondanks de afgelasting inzake de Covid-19 maatregelen, vreugdevuren worden aangestoken en dat er groepen mensen verzamelen om de traditionele Noche de San Juan te vieren.

Door de maatregelen zijn de stranden tussen 21.00 uur op dinsdag 23 juni tot 07.00 uur in de ochtend van woensdag 24 juni verboden gebied. De Noche de San Juan is een jaarlijks en uniek feest, waarbij het – normaal gesproken –  voor één nacht aan de gehele Spaanse kust (overal ter wereld in Spaanstalige landen) is toegestaan om te kamperen op het strand, te barbequen en muziek te draaien. Dit jaar is deze viering vanwege het Corona-virus afgeblazen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s