Granada CF onderuit in eigen huis

GRANADA – Voetbalclub Granada CF leed vrijdagavond een duur verlies in de Primera División. In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes ging de Andalusische formatie met 0-1 onderuit tegen Villarreal, waardoor een eventuele plaatsing voor Europees voetbal nu vrijwel uit het zicht is verdwenen.

Een vroege tegentreffer van Gerard Moreno Balaguero in de elfde minuut van de wedstrijd bleek uiteindelijk bepalend voor de uitslag van het voetbalduel. Beide ploegen hielden elkaar de gehele wedstrijd in evenwicht, doelpunten vielen er in het verdere verloop niet meer.

Door het verlies blijft Granada negende op de ranglijst en liep het verschil ten opzichte van Villarrreal (zevende in de stand, een plaats die in Spanje nog nèt voldoende is voor Europees voetbal in het volgende seizoen) op naar vijf punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s