Nerja houdt weer ‘normale’ raadsvergadering

NERJA – Na twee elektronische versies, waarbij de gemeenteraadsleden van Nerja in verband met de Corona-crisis de afgelopen maanden vanuit hun eigen huizen vergaderden via een internetverbinding, houdt de gemeenteraad van Nerja donderdag 11 juni om 09.30 uur weer een ‘normale’ raadsvergadering.

Wél worden daarbij de tijdelijke Corona-maatregelen in acht genomen. De raadsvergadering is te volgen via de gemeentelijke YouTube- en Facebook-kanalen, de agenda is te vinden via de link https://bit.ly/2XMOPja .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s