Zonnige week voor Nerja en omstreken

NERJA – Temperaturen rond 25 graden Celsius en véél zon staan er de komende week op het menu voor Nerja en omstreken. Dit blijkt uit de meest recente voorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Vooral maandag 8 en donderdag 11 juni worden daarbij zonnige dagen volgens de weerkundigen, terwijl er voor dinsdag 9 juni in de ochtenduren een kleine kans bestaat op wat regenval. De wind steekt aan het einde van de week weer iets de kop op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s