Wandelvierdaagse Marbella gaat dit jaar niet door

MARBELLA – De jaarlijkse wandelvierdaagse van Marbella, opgezet door Nederlandse organisatoren, gaat dit jaar niet door. De organisatie acht een evenement van dergelijke omvang momenteel niet verantwoord gezien de huidige Corona-periode en heeft vandaag (maandag 8 juni)  de beslissing genomen om de editie van 2020 over te slaan.

De ‘Marbella 4 Days Walking’ is een variant op de Nijmeegse Vierdaagse, met het verschil dat de deelnemers aan M4DW zelf kunnen kiezen of ze vier dagen meedoen óf slechts één, twee of drie dagen gaan wandelen. Het wandelevenement is de grootste in zijn soort in Spanje en kende eind oktober 2019 de negende editie. De tiende editie staat nu gepland voor 7, 8, 9 en 10 oktober 2021.

Meer informatie is te vinden op de website www.marbella4dayswalking.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s