Extra strandwachten voor Costa del Sol

NERJA – De Junta de Andalucía is voor het naderende zomerseizoen dringend op zoek naar een groot aantal strandwachten voor diverse stranden aan de Costa del Sol. In het ‘Plan de Empleo para Seguras 2020’ is ruimte voor 3.000 werknemers om alle extra werkzaamheden inzake de bestrijding van het Corona-virus uit te voeren.

Daarbij is in Nerja plaats voor 45 strandwachten. Voor de stranden van Torrox wil de Junta de Andalucía dertig extra strandwachten inzetten, voor Algarrobo is plaats voor twaalf extra strandwachten. Daarnaast wordt in de Axarquía-regio nog gezocht naar 82 strandwachten voor de stranden van Vélez-Málaga en kunnen er 58 worden geplaatst in Rincón de la Vicoria.

Informatie over de diverse vacatures is te vinden via de link https://ws045.juntadeandalucia.es/empleadopublico/ , kandidaten kunnen hun sollicitatie opsturen naar het emailadres contratacionemergencia.malaga@juntadeandalucia.es .

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s