Gehele provincie Málaga gaat maandag naar Fase 3 in het Corona de-escalatieplan

NERJA – De gehele provincie Málaga mag op maandag 8 juni al de overgang maken naar Fase 3 in het Covid-19 de-escalatieplan van de Spaanse regering. Dat is een week eerder dan verwacht, aangezien pas afgelopen maandag de overstap naar Fase 2 werd gemaakt.

De overstap betekent een lichte verruiming in hetgeen er gedurende de alarmfase is toegestaan voor met name winkelbedrijven en de horeca. Daarbij geldt wél de waarschuwing dat men zich strikt aan de geldende regelgeving houdt, om niet het risico te lopen dat er straks weer een stap teruggedaan moet worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s