EasyJet en KLM herstellen verbindingen met Málaga

MALAGA – Vliegtuigmaatschappij EasyJet vliegt per 1 juli weer vanaf Schiphol op Málaga. Daarnaast  wordt een reeks aan andere verbindingen hersteld en heeft EayJet het doel gesteld om per 1 augustus, vanaf Schiphol, weer op 35 internationale bestemmingen te vliegen.

Ook KLM heeft inmiddels aangegeven weer op Málaga te gaan vliegen. Vanaf juli wil KLM weer vliegen op 78 procent van de oorspronkelijk (vóór het Corona-virus zich aandiende) geplande bestemmingen. De frequentie van de vluchten zal wél lager zijn, waarmee KLM verwacht circa 30 procent van het aantal oorspronkelijk geplande vluchten uit te kunnen voeren.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s