Stranden van Nerja maandag weer toegankelijk

NERJA – De stranden van Nerja zijn met ingang van maandag 1 juni weer toegankelijk. Daarbij dient wel aan een aantal veiligheidsmaatregelen te worden voldaan. Nerja maakt maandag de overstap naar Fase 2 in het Covid-19 de-escalatieplan. Strandwachten zullen nauwlettend toezicht houden op naleving van de tijdelijke regelgeving.

Daartoe behoort onder meer het onderling twee meter afstand houden (zowel op het strand als in de zee) en het handen wassen met desinfecterende gel bij het verlaten van het strand. Ook is een verblijf van langer dan vier uur op het strand niet toegestaan en dienen kinderen onder veertien jaar altijd vergezeld te zijn door een volwassene.

Ook wordt iedereen verzocht tassen bij zich te hebben om afval in op te slaan en dit afval, goed afgesloten, in de daarvoor bestemde bakken te deponeren. Tevens mogen speelgoed en andere zaken niet met anderen worden gedeeld.

Verder wordt iedere strandbezoeker nadrukkelijk gevraagd goed notie te nemen van de informatieposters die op het strand zichtbaar zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s