Almuñécar en La Herradura blazen San Juan-viering af

ALMUNECAR/LA HERRADURA – De traditionele San Juan-viering, jaarlijks in de nacht van 23 op 24 juni, is door de gemeente Almuñécar (waaronder ook de kustplaats La Herradura valt) voor dit jaar definitief afgeblazen. De gemeente acht de risico’s te groot in verband met het Covid-19 virus.

De Noche de San Juan is een uniek feest, waarbij het – normaal gesproken – voor één nacht aan de gehele Spaanse kust (overal ter wereld in Spaanstalige landen) is toegestaan om te kamperen op het strand, te barbequen en muziek te draaien.

Foto (c) Ayuntamiento de Almuñécar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s