Ook Transavia wil weer op Málaga vliegen

MALAGA – Luchtvaartmaatschappij Transavia wil met ingang van 4 juni weer vliegen vanuit Nederland op de Spaanse luchthaven Málaga. Eerder deze week kondigde het Ierse Ryanair al aan per 1 juli weer te gaan vliegen op Málaga.

Transavia herstelt vanaf volgende maand, als de internationale maatregelen rond het Covid-19 virus dat toelaten, ook de luchtvaartverbindingen met de Griekse luchthavens Athene en Heraklion alsmede enkele vluchten op Portugese luchthavens (Faro, Lissabon, red.). De luchtvaartmaatschappij wil daarna per week bekijken of er meer bestemmingen toegevoegd kunnen worden.

MalagaAirportExterieruIngang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s