Atletiekstadion en tennisbanen weer beperkt geopend vanaf maandag

NERJA – Met de overgang naar Fase 1 van het de-escalatieplan gaan maandag 18 mei ook het atletiekstadion Enrique López Cuenca en de gemeentelijke tennisbanen bij dit stadion weer (gedeeltelijk) open in Nerja.

Gebruik van de atletiekbaan is daarbij voorlopig alleen mogelijk voor erkende atleten van een hoog sportief niveau én op afspraak (via e-mail: oficinadeportes@nerja.es). De fitnessruimten van het stadion blijven ook in Fase 1 nog gesloten.
De tennisbanen mogen vanaf maandag 18 mei tussen 08.00 en 14.00 uur weer worden gebruikt nadat deze vooraf zijn gereserveerd. Voor zowel het atletiekstadion als de tennisbanen geldt dat er bij de ingangen temperatuurcontroles worden uitgevoerd en dat het dragen van handschoenen en een mondmasker verplicht is. De douches en kleedkamers blijven vooralsnog gesloten.

EstadioLopezCuencaNerja04Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s