Temperaturen rond Nerja schieten omhoog

NERJA – De temperaturen rond Nerja lopen volgende week op tot tegen de 30 graden Celsius. Dit voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersvoorspellingen. Dit weekeinde is vooral op zaterdag nog kans op regen, daarna stijgt het kwik trapsgewijs tot zomerse waarden.

Waar de temperatuurmeter dit weekeinde nog niet hoger komt dan zo’n 20 graden Celsius, wordt het de dagen daarna iedere dag iets warmer met volgend weekeinde waarden die tegen de 30 graden aanhikken. Van regen is er volgens Aemet de komende week geen sprake meer, de wind gaat verder liggen terwijl de zon zich veelvuldig laat zien boven de Costa del Sol.

Weer20200516

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s