Nieuwe Corona-besmetting in Nerja

NERJA – Binnen de gemeente Nerja is op donderdag 14 mei één nieuwe Corona-besmetting gesignaleerd. Daarmee komt het totaal aantal besmettingsgevallen in Nerja, sinds het begin van de Corona-alarmfase, nu op negen. Tevens werd er donderdag één nieuw geval gemeld in Vélez-Málaga en twee in Rincón de la Victoria.

In de gehele Axarquía-streek (waartoe onder meer Nerja, Frigiliana en Torrox behoren) was er donderdag sprake van een toename met vijf besmettingen, waarmee het totaal voor de Axarquía (bestaande uit 31 gemeenten) opliep naar 320. Het aantal dodelijke slachtoffers in de Axarquía staat sinds donderdag op 22, zo meldt de gezondheidsdienst Área Sanitaria de la Axarquía.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s