Parken in Nerja ondergaan opknapbeurten

NERJA – De gemeentelijke parken in Nerja ondergaan deze week een opknapbeurt, waarbij het accent vooral ligt op achterstallig schilderwerk. De gemeente Nerja maakt daarmee gebruik van de huidige crisistoestand, waarin met name kinderspeelplaatsen zijn gesloten vanwege de maatregelen rond het Corona-virus.

Naast speelplaatsen worden ook balustrades (zoals rond het Balcón van Europa), voetgangersoversteekplaatsen en verkeersborden onder handen genomen. “Het betreft noodzakelijk onderhoud, niet alleen om het imago van Nerja als toeristische trekpleister hoog te houden maar vooral uit het oogpunt van de veiligheid”, stelt wethouder Gema García in een toelichting.

Nerja SchilderwerkenFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s