Wethouder waarschuwt voor te groot enthousiasme

NERJA – De wethouder van veiligheidszaken in Nerja, Francisco Arce, waarschuwt de lokale bevolking om zich vooral aan de huidige regelgeving te houden. Met ingang van zondag 26 april is het voor kinderen jonger dan 14 jaar, onder begeleiding van één van de ouders, binnen de gemeente Nerja toegestaan om onder bepaalde voorwaarden weer de straat op te gaan. ,,Maar laten we daarbij niet overdrijven en ons aan de geldende regels houden, anders lopen we het risico om straks weer opnieuw te moeten beginnen”, stelde Arce vrijdag in een persverklaring.

Daarin benadrukt hij tevens dat de bevolking van Nerja de gedwongen opsluiting ‘voorbeeldig heeft ondergaan’ en alle vertrouwen in te hebben dat de crisis spoedig wordt overwonnen. Het aantal, door de politie, geconstateerde overtredingen van de beperkingen in Nerja was de afgelopen week twaalf, aanzienlijk minder dan de 43 van een week eerder. Daarmee staat het aantal ‘Corona-bekeuringen’ in Nerja nu op 167,waarbij er in de afgelopen weken drie arrestaties zijn verricht.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s