Schaakvereniging Balcón de Europa Nerja houdt online schaaktoernooi

NERJA – De lokale schaakvereniging Club de Ajedrez Balcón de Europa heeft in samenwerking met de gemeente Nerja een online schaaktoernooi uitgeschreven onder de naam ‘1e Torneo Online Ajedrez Ciudad de Nerja’.

De wedstrijden worden van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 april online afgewerkt, het toernooi is, wegens de geldende beperkingen rond het Covid 19-virus, een vervanger voor het jaarlijkse schaaktoernooi van de schaakvereniging uit Nerja.

Gespeeld wordt er in drie categorieën. De categorie ‘Sub 10’ (onder 10 jaar) speelt op dinsdag 28 april tussen 18.00 en 20.00 uur de wedstrijden, de categorie ‘Sub 15’ (onder 15 jaar) speelt de partijen een dag later op hetzelfde tijdstip. Daarnaast werkt de categorie ‘Open’ (alle leeftijden) op donderdag 30 april de partijen af.

Inschrijven kan via e-mail: infor@ajedreznerja.com. De toernooiregels zijn te vinden op de website www.ajedreznerja.com .

Nerja Ajedrez online

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s