Gemeente Nerja bespreekt huidige vraagstukken elektronisch

NERJA – De gemeente Nerja heeft voor maandagavond 20 april opnieuw een elektronische vergadering uitgeroepen, waarbij de betrokken partijen allen vanuit huis via internet aan de discussie deelnemen. Nerja gebruikt deze manier van ‘tele-vergaderen’ gedurende de Covid-19 crisisperiode om het samenkomen in groepen én onnodig verkeer naar en van het gemeentehuis tegen te gaan.

Op de agenda staat maandagavond als belangrijkste vraagstuk hoe om te gaan met, en waar mogelijk oplossen, van de economische crisis die door het virus is veroorzaakt. Daarnaast komt de begroting van Nerja aan de orde.

Nerja TeleraadsvergaderingFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s