Géén nieuwe Corona-gevallen in Axarquía-regio

NERJA – Het district AGS (Área de Gestión Sanitaria) Este de Málaga-Axarquía meldt vandaag (maandag 20 april) dat er de afgelopen 24 uur géén nieuwe meldingen van het Corona-virus in de Axarquía zijn geregistreerd. Dit betekent dat er vooralsnog een einde lijkt gekomen aan de opmars het Covid-19 virus in de Axarquía-regio (waartoe onder meer Nerja, Torrox en Frigiliana behoren).

Voorzichtigheid is wel geboden en de experts willen dan ook geen voorbarige conclusies trekken, waardoor alle afgekondigde maatregelen vooralsnog blijven gehandhaafd. Wél spraken lokale politici al voorzichtig over een op handen zijnde versoepeling van de beperkingen, iets wat bij doorvoering gefaseerd gaat gebeuren.

Velez ziekenhuis foto AN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s