Mobiele bloedbank naar Nerja

NERJA – De mobiele bloedbank ‘Dona Sangre’, van het Centro Regional de Transfusión Sanguínea de Málaga, doet dinsdag 21 april Nerja weer aan. Dit gebeurt in de Sala Mercado aan de Plaza de la Ermita 12 in de binnenstad van Nerja.

Vanwege de huidige noodtoestand en het voorkomen van een verzameling aan mensen op één plaats, is het noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken wanneer men bloed wil doneren. Dit kan telefonisch tot vrijdag 17 april op de telefoonnummers 951 034 120 en 951 034 121 tussen 09.00 en 14.00 uur.

Nerja Bloedbank 202004

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s