Gemeenten aan Costa del Sol willen toeristische sector beter ondersteunen

NERJA – Een aantal gemeenten aan de Costa del Sol willen samen met de provinciale overheden initiatieven ontplooien om de toeristische sector beter te ondersteunen gedurende de huidige crisis en de herstelfase die daarna aanbreekt.

Volgens burgemeester van Nerja, José Alberto Armijo, is het ‘meer dan ooit zaak dat de gemeenten die grotendeels afhankelijk zijn van het toerisme zo snel mogelijk economische maatregelen nemen om de particuliere sector en haar werknemers te ondersteunen. Dit moet ons in staat stellen om ons opnieuw te positioneren in de markt als de aantrekkelijke toeristische bestemming die we zijn.’

Armijo heeft voor dit doel de afgelopen dagen (via videoconferenties) intensief vergaderd met andere gemeenten aan de Costa del Sol en met provinciale overheden, waarbij een werkgroep is opgericht om snel acties te kunnen ondernemen.

Nerja Armijo TeleoverlegFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

2 gedachten over “Gemeenten aan Costa del Sol willen toeristische sector beter ondersteunen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s