Nerja houdt elektronische raadsvergadering

NERJA – De raadsvergadering in Nerja vindt maandag 6 april plaats in de vorm van een videoconferentie. Dit heeft burgemeester José Alberto Armijo vrijdag bekend gemaakt. Het stadsbestuur hoopt op deze manier de huidige problematiek rond het Covid-19 virus te omzeilen, nu bijeenkomsten van groepen mensen een gevaar vormen voor de volksgezondheid.

Tijdens deze raadsvergadering, die normaal gesproken in de raadszaal van het gemeentehuis wordt gehouden, kunnen in de vorm van een videoconferentie in principe alle agendapunten aan de orde komen. Op die agenda staan maandag vooral zaken die verband houden met de huidige noodtoestand.

Nerja Gemeentehuis uitsnede

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s