Droog weekeinde met zon rond Nerja

NERJA – Rond Nerja breekt vandaag (vrijdag 3 april) een periode aan met een iets beter weertype dan de afgelopen twee weken het geval was. Zo wordt de komende dagen géén regen verwacht door de meteorologen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Echt warm wordt het daarbij niet, de weerkundigen verwachten niet dat het kwik de komende dagen verder oploopt dan een gemiddelde waarde van achttien graden Celsius. Spelbreker is vooral de wind, die dit weekeinde matig tot krachtig over het Andalusische landschap waait.

Voor zaterdag 4 april gelden aan de kust ook waarschuwingen (code geel) voor windstoten of – vlagen. Op woensdag 7 april bestaat er weer een kans op een enkele regenbui, zo voorzien de meteorologen  in hun meest recente voorspellingen.

Weer20200403

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s