Virus eist 35 nieuwe slachtoffers in Andalucía

MALAGA – Het aantal gesignaleerde gevallen waarbij sprake is van een besmetting met het Covid-19 virus (Corona) in Andalucía is de afgelopen 24 uur met 580 personen gestegen. Het afgelopen etmaal zijn er 35 mensen overleden, waarmee het dodental in Andalucía is opgelopen tot 343.

Volgens de meest recente cijfers van de Junta de Andalucía is het aantal besmettingen binnen Andalucía gestegen naar 6.972 (waarvan 1.644 in de provincie Málaga). In de provincie Málaga steeg het aantal geconstateerde besmettingen met 180 in het afgelopen etmaal, zestien mensen zijn in die periode overleden waarmee het aantal dodelijke slachtoffers in de provincie Málaga is opgelopen tot 93.

Het aantal mensen dat is opgenomen in de diverse ziekenhuizen van Andalucía vanwege een Covid-19 besmetting staat nu op 3.444. Volgens de recente cijfers zijn er tot nu toe 228 gevallen volledig hersteld verklaard en ontslagen uit een ziekenhuis.

Malaga Corona 0402

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s