Wisseling van parkeerzones niet nodig aan einde van deze maand

NERJA – De normaal gesproken verplichte maandelijkse wisseling van parkeerplekken van de ene naar de andere kant van de straat in de binnenstad van Nerja is deze maand niet van kracht. Dit maakte de gemeente Nerja vandaag (dinsdag 31 maart, red.) via een persbericht bekend.

Daarmee wil de gemeente voorkomen dat mensen massaal de straat opgaan om hun auto te verzetten gedurende de huidige crisisperiode. In Nerja geldt al een aantal jaren de regel dat in de binnenstad auto’s één maand aan de rechterkant van de straat geparkeerd mogen worden en daarna een maand lang aan linkerkant. De zones waarop deze parkeerregel betrekking heeft zijn gemarkeerd.

Nerja Parkeren kantwissel

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s