Aemet voorziet regenval in en rond Nerja

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor dinsdag 31 maart een regenachtige dag voor Nerja en omstreken. De regenval duurt volgens de voorspellingen tot woensdag rond het middaguur, waarna er sprake kan zijn van lichte opklaringen.

Voor donderdag 2 april herhaalt dit weerbeeld zich in de verwachtingen van de meteorologen: regenval in de nacht en ochtend, in de middag gevolgd door opklaringen. Vrijdag lijkt de zon de overhand te hebben, in het weekeinde is het opnieuw wisselvallig. De temperaturen komen de komende dagen niet hoger dan een gemiddelde waarde van zo’n 17 graden Celsius met daarbij vanaf woensdag een vrije sterke wind.

Weer20200331

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s