Bedrijven in Nerja slaan handen ineen bij bestrijding Corona-virus

NERJA – Meerdere bedrijven uit Nerja hebben zich de afgelopen dagen gemeld bij de gemeente Nerja om belangeloos samen te werken in de strijd tegen het COVID-19 (‘Corona’)-virus. Daarbij gaat het vooral om het ontsmetten van openbare ruimten.

Ook zijn er een aantal hotels die belangeloos accommodatie(s) ter beschikking hebben gesteld voor hulpdiensten of als coördinatie-mogelijkheid. De gemeente Nerja juicht dergelijke initiatieven uiteraard toe en heeft de telefoonnummers 651 415 047 en 661 836 962 opengesteld voor dergelijke initiatieven of het aanbieden van andersoortige hulp.

Nerja SproeiwagenFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s