Providers vragen gebruikers het mobiele netwerk minder te belasten

NERJA – Diverse telefoon- en internetproviders in Nerja hebben er vanmorgen bij hun klanten op aangedrongen om minder video’s vanaf hun mobiele telefoon te uploaden. Dit vanwege de zware druk op het mobiele netwerk, dat door de grote datastromen momenteel extra wordt belast.

De stroom aan foto’s zorgt momenteel al voor veel dataverkeer. Video’s verbruiken daarnaast veel data en zorgen ervoor voor dat het netwerk rond Nerja bij tijd en wijle wordt overbelast. Diverse providers waarschuwen voor de overbelasting, wat uitval van datastromen (en dus internetconnecties) tot gevolg kan hebben.

IPhone klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s